0480 - 341 07

Ring oss för personlig service

 

Om Tvärskogs Vilt

Tvärskogs Vilt bedriver slakt, styckning och paketering av viltprodukter. Tvärskogs Vilt köper in vilt från gods och gårdar främst i södra- och mellansverige och tillhandahåller färskt och fryst vilt efter kundens önskemål.

 

 

Vi förfogar över egna kyl- och frysbilar för att vi alltid ska erhålla bästa kvalite på våra slutprodukter, vi arbetar efter ett fastställt HACCP-Program. På företaget finns en av livsmedelsverket tillförordnad veterinär. Vi erbjuder viss försäljning till privatpersoner i form av viltlådor och kassar. Tvärskogs Vilt har även en anläggning i Kälarne Jämtland som byggdes 2008, där vi främst slaktar älg.

Allt vilt som slaktas på denna anläggning transporteras med egen kylbil ner till Tvärskog för vidare förädling. Vi har depåer i Figeholm, Horn, Mörlunda samt Kvarngryte utanför Vetlanda.

Vi startades 1997 och är beläget ett par mil sydväst om Kalmar i Småland. Vi är elva personer som arbetar inom företaget under säsong. Vi inriktar oss främst på grossister i Sverige, Norge Danmark samt Tyskland.

Våren 2012 byggde vi på Tvärskogs Vilt ut ytterligare en etapp på 250 kvm, detta ger ett större kylrum samt en förbättrad mottagningshall.